AMIT KÍNÁLUNK...

Cégünk, a MódiStúdió Kft 1994. évtől foglalkozik az építészek számára kifejlesztett ArchiCAD program forgalmazásával. Mára már senki sem vitatja azt a tényt, hogy az ArchiCAD oktatási gyakorlatunk, és az ArchiCAD program kiugróan magas magyarországi térnyerése között egyenes összefüggés van! Bizonyíték erre, hogy a világ egyetlen más országában nem sikerült az építész CAD szoftvert használók körében ilyen példátlanul magas, mértékadó becslések szerint is több, mint 75%-os használati lefedettséget elérni! Kézenfekvő lenne ezt azzal összefüggésbe hozni, hogy az ArchiCAD program magyar termék, így nyilvánvalóan ezért sikeresebb Magyarországon… Az idő azonban bebizonyította, hogy az igazi ok valójában a világban egyedülálló oktatási tematikánkban keresendő! Önnek csak kattintania kell, és azonnal személyesen is meggyőződhet az állításunk igazságáról…

A világ bármely pontjáról elérhető online ArchiCADGURU oldalunk már régóta felmerült hiányt hivatott pótolni: nevezetesen azt, hogy az ArchiCAD program használata távoktatásban, otthoni körülmények között is megtanulható legyen!

Őszintén hiszünk abban, hogy az ArchiCAD igazi értéke és teljeskörü tudása az ArchiCADGURU oldalunkon hitelesen bemutatható, sőt a program professzionális használata az oktatási anyagunk tematikája, felépítése és szisztémája révén bizton elsajátítható!

Ígérjük, hogy Ön egy komplett épület elkészítése során nemcsak megtanulja a program használatát, hanem észrevétlenül felfedezi annak filozófiáját, és megismeri a programon belüli összefüggéseket!

A lejátszás alatt a filmek bárhol megállíthatók, és egy a háttérben futtatható ArchiCAD programban a bemutatott részek kipróbálhatók, illetve begyakorolhatók. Ha még nem rendelkezik programmal, akkor a www.myarchicad.com oldalról letötheti az Önnek megfelelő változatot.


Módis Péter
építész, cégvezető

Figyelem! A termék cégünk tulajdona, így azzal kapcsolatban minden jogot fenntartunk!

( Kapcsolat )